Menú Som Gastronomia

No us perdeu el “Menú Som Gastronomia”, un menú especial que podreu tastar durant tot l'any a restaurants de tot Catalunya. Un homenatge a la Gastronomia catalana, elaborat amb producte de proximitat- quilòmetre zero, un menú de temporada adaptat a les estacions i basat en la cuina del territori.

Descobreix la singularitat de la nostra cuina visitant els restaurants que ofereixen el Menú Som Gastronomia, un menú especial elaborat amb producte de proximitat:

Plats tradicionals i/o moderns de la cuina catalana

Productes locals de proximitat i de temporada que gaudeixen de distintius d'origen i qualitat agroalimentària

Vins de les diferents denominacios d'origen catalanes

Aquesta setmana destaquem

Hotel Restaurant L'Algadir del Delta

Poble Nou del Delta (Amposta)

Inaugurat a l'octubre de 2007, l'Hotel l’Algadir del Delta és un Hotel Gastronòmic d'ambient familiar, situat en un entorn natural que ajuda a la calma i el repòs, en la tranquil·la localitat del Poble Nou del Delta de l'Ebre.
La família Capella Pepiol són fills de colons del Poble Nou del Delta de l'Ebre. Ja des de 1956 treballen la seva terra d'arròs, conviuen amb la gent del poble i produeixen el seu propi oli. Avui, la cuina la dirigeix el xef Joan Capilla.

Degusta el Menú Som Gastronomia també fora de Catalunya!

Si ets restaurador i encara no has fet la teva proposta de menú, segueix aquestes instruccions i fes-ho!