Qui hi ha participat
La voluntat inclusiva de Catalunya, Regió Europea de la Gastronomia es concretava en l’ànim de comptar amb el recolzament d’entitats concretes i fer-les sentir propietàries també del títol, ja que sense elles no hagués estat possible.
Van ser prop de 700 les entitats que van signar el document d’adhesió, gest que demostra el suport i reconeixement del títol. Pots accedir a elles, clicant a sota.
Museus i
Educació
EDUCACIÓ
- CENTRE CATALA DE LA NUTRICIO DE L'INSTITUT D'ESTUDIS CATALANS / CCNIEC
- CETT-UB / CAMPUS DE TURISME, HOTELERIA I GASTRONOMIA
- EHT / INSTITUT ESCOLA HOSTELERIA I TURISME DE LLEIDA
- ESCOLA DE TURISME DEL BAIX PENEDÈS
- ESCOLA SUPERIOR D'HOSTALERIA I TURISME SANT IGNASI
- ESCOLA TÈCNICA SUPERIOR D'ENGINYERIAAGRÀRIA DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA / ETSEA
- ESCOLA UNIVERSITARIA FORMATIC BARCELONA
- ESCUELA INTERNACIONAL DE PASTELERÍA DE BARCELONA
- ESHOB
- EUHT SAN POL
- INS ESCOLA D'HOSTALERIA I TURISME GIRONA
- INST. EHT CAMBRILS
- TINTA I VI
- UAB / ESCOLA UNIVERSITARIA DE TURISME I DIRECCIÓ HOTELERA
- UB CAMPUS ALIMENTACIÓ
- UNIVERSITAT CENTRAL CATALUNYA / UVIC
- UNIVERSITAT DE BARCELONA / ODELA
- UNIVERSITAT DE GIRONA
- UNIVERSITAT INTERNACIONAL DE CATALUNYA
- UPC / ESCOLA SUPERIOR D'AGRICULTURA DE BARCELONA