AGENDA
-
1 gener - 31 desembre 2025
Visita i degustació de vins i productes KM0
Descripció
Visita guiada a la vinya on expliquem les seves particularitats i característiques. Seguidament, procedim a un tast de quatre vins, acompanyats d'una selecció de productes de proximitat KM0 mentre es gaudeix de les vistes des de la terrassa de Mas Geli.
Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Disseminat Barri Bernagar- Masos Pals, 5,
Pals
Comarques gironines, Baix Empordà -
1 gener - 31 desembre 2025
Visita amb tast gastronòmic
Descripció
Visita del Mas Miró amb una guia. Al llarg del recorregut podrem tastar diversos productes que tenen una relació directe amb el Mas i Joan Miró.
A més es visitaran llocs que normalment no són d’accés al públic general.Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Finca Mas Miró s/n
Mont-roig del Camp
Camp de Tarragona, Baix Camp -
1 gener - 31 desembre 2025
Visita guiada i tast de vi amb formatge
Descripció
Visita guiada a la vinya mentre descobrim les característiques de la vinya, seguit d'una degustació de 4 vins de diferents gammes amb una mica de formatge artesà per maridar a la terrassa de Mas Geli.
Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Disseminat Barri Bernagar- Masos Pals, 5,
Pals
Baix Empordà -
1 gener - 31 desembre 2025
Visita amb tast
Descripció
Visita guiada que inclou dades inèdites sobre el vincle de l'artista Miró amb el món del vi.
Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Finca Mas Miró s/n
Mont-roig del Camp
Camp de Tarragona, Baix Camp -
30 gener - 18 desembre 2025
Tasta Salou
Descripció
Iniciativa gastronòmica que se celebra tots els dijous al vespre a Salou, on diversos establiments ofereixen un platet acompanyat d'una copa per només 6 €. Aquest esdeveniment permet als assistents gaudir de degustacions maridades amb vins blancs, negres, rosats o caves del prestigiós celler Raventós Codorniu. A més, en completar un passaport amb onze segells dels establiments participants, es pot obtenir una ampolla de regal.
Més informació -
6 març - 31 desembre 2025
Vins catalans al Menú Tradició de Cuina Catala de l'Aula Restaurant del CETT
Descripció
Els vins del Menú de Tradició de Cuina Catalana de l'Aula Restaurant del CETT comprenen l'essència del territori i es trien en funció de proximitat de l'origen del plat, a les vinyes, la tradició, l'afinitat i el contrast. A més, respecten els criteris de no malbaratament alimentari.
El menú inclou:
Snack del dia
Aperitiu del dia
Esqueixada de bacallà
Faves a la catalana de les Cuineres de Sils
Arròs parellada de peix i marisc amb emulsió de garotes de mar
Cap i pota amb cigrons
Bunyols de xocolata amb biscuit de ratafia
Petit fours
A més, durant el mes de març, com acció en el marc del 8M, la carta inclourà les Faves a la catalana de les cuineres de Sils, un plat tradicional, senzill, intens, reconegut i transmès de generació en generació per àvies i mares.
-
9 març - 31 desembre 2025
Vins a l’ombra d’un Monestir Romànic mil·lenari
Descripció
Una experiència única que combina història, cultura i passió pel vi. A El Jardí dels Sentits, us convidem a descobrir el llegat de 5 generacions de viticultors en un entorn màgic, al costat d’un monestir romànic de més de 1000 anys d'antiguitat. Descobrireu com la nostra família ha mantingut viva la tradició vinícola durant més de dos segles, elaborant vins i caves amb mètodes artesanals que han passat de generació en generació. Tast de vins maridat amb productes locals. Gaudireu d'un tast exclusiu de 5 vins, incloent:
- Vins negres: elaborats amb varietats mediterrànies úniques, maridat amb formatges locals.
- Vins blancs: la fermentació en àmfora realça la seva salinitat i frescor. La salinitat és bandera dels nostres blancs, maridarem amb les millors olives que aporten també salinitat al maridatge.
- Vins escumosos: elaborats amb mètodes ancestral o també el tradicional, maridats amb creacions vegetarianes de Km0.
- Dones i somnis: el nostre secret més dolç és una verema tardana que maridareu amb xocolata elaborat també al Penedès.
Aprendreu a apreciar els matisos i aromes que fan dels nostres vins una experiència sensorial inoblidable.Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
c/Campanar, 2. 08798 Sant Sebastià dels Gorgs
Avinyonet del Penedès
Penedès, Alt Penedès -
1 abril - 30 novembre 2025
La cuina de la mel, les flors i les seves propietats beneficioses
Descripció
El Consell Comarcal de la Noguera i la Fundació Coma de Meià organitzen les jornades i estudi del la cuina de la mel, agrupant i treballant conjuntament amb altres actors del territori.
Accés
Accés lliure
Web
Adreça
Diferents espais de La Noguera
Diferents espais de La Noguera
Ponent, Noguera -
12 abril - 31 desembre 2025
Maridatge de vins i tapes al celler Família Torres
Descripció
Descobreix el celler Família Torres amb una visita guiada i un maridatge final de quatre vins i quatre tapes. Sabors locals que ens endinsaran, no tan sols en l’art del maridatge sinó en la cultura i la gastronomia local. Degustació de tapes elaborades amb productes de proximitat i quatre vins de Família Torres per descobrir l’harmonia perfecta.
Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Centre de Visites Família Torres
Pacs del Penedès
Penedès, Alt Penedès -
1 juliol - 31 octubre 2025
Lliga del porc i la forquilla
Descripció
Primera competició d’esmorzars de forquilla d’àmbit català que vol promocionar aquest àpat tradicional com a patrimoni gastronòmic de la nostra cultura, fent homenatge als establiments de restauració que mantenen viu el receptari d’aquests plats.
Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Diferents espais
Lleida, Tarragona, Barcelona, Girona
Barcelona, Barcelonès, Camp de Tarragona, Tarragonès, Comarques gironines, Gironès, Ponent, Segrià -
21 juliol 2025 - 31 agost 2026
DESCOBREIX ELS TASTS DE CASA GISPERT
Descripció
Casa Gispert t’obre les portes a una experiència sensorial única amb cinc tasts que et permetran assaborir la tradició i la qualitat dels seus productes. Les sessions es fan en grups reduïts, amb l’objectiu de facilitar la participació i aprofundir en els matisos de cada producte.
Més informació
TAST DE FRUITA SECA
TAST DE CARQUINYOLIS
TAST DOLÇ
TAST DE XOCOLATA
TAST D’OLIS I OLIVADA -
1 setembre - 2 novembre 2025
Taller gastronòmic: cuina la teva paella
Descripció
Jornada per conèixer el Delta de l'Ebre amb els cinc sentits. El dia comença amb una visita al delta en miniatura i després es va cap a la cuina d'un restaurant de la zona per cuinar una paella. Finalment es pren un vaixell i s'acaba amb un recorregut al voltant de les llacunes del Parc Natural del Delta de l'Ebre a fi d'observar les aus.
Més informació -
1 octubre - 30 novembre 2025
Fem carn de conill. Fem país, fem salut, fem-ho fàcil
Descripció
Les principals associacions del sector cunícola promocionen el consum de carn de conill als mercats i carnisseries tradicionals. La campanya inclou una sessió formativa al Gremi de Carnissers i materials promocionals per als punts de venda.
-
1 octubre - 31 octubre 2025
Mercat del bolet
Descripció
Cal Rosal és conegut pel Mercat del Bolet, que té lloc de setembre a novembre a La Porta del Comerç de Cal Rosal, essent l’octubre el més amb major afluència de públic perquè és el punt àlgid de la temporada del bolet.
-
1 octubre - 16 novembre 2025
Jornades gastronòmiques de Tardor del Solsonès
Descripció
Cada any el Gremi d’Hostaleria i Turisme del Solsonès organitza aquestes jornades on hi participen diferents restaurants de la comarca els quals ofereixen plats elaborats amb productes del Solsonès i de tardor.
El tret de sortida serà l’1 d’octubre dins el marc de presentació de la campanya “Quin gust de comarca!”.
-
1 octubre - 31 octubre 2025
Vi+, El mes de la Terra de la Pansa Blanca
Descripció
El Vi+ és un esdeveniment anual que celebra la cultura vitivinícola de la DO Alella amb un mes d’activitats enogastronòmiques, culturals i naturals. Durant l’octubre, tastos de vins, visites a cellers, maridatges, experiències patrimonials i més activitats que et permetran descobrir la Terra de la Pansa Blanca.
Amb el suport d’ajuntaments i agents de la Ruta del Vi DO Alella, el Vi+ promou el territori amb una oferta diversa, sostenible i de qualitat, consolidant-lo com a referent enoturístic.
-
4 octubre - 31 octubre 2025
Tast La Barceloneta és la Bomba
Descripció
Del 4 al 31 d'octubre celebrem la 5a edició del ‘ Barceloneta Tast’, amb la Bomba com a protagonista principal de la Ruta Gastronòmica.
Més informació
No hi ha res més genuí del nostre barri que la Bomba de la Barceloneta, un petit gran capritx gastronòmic que assoleix el màxim reconeixement quan el preparen i serveixen els nostres bars i restaurants amb la seva oferta de Bomba + Beguda. -
9 octubre - 10 novembre 2025
Jornades gastronòmiques del Calamar d’Arenys de Mar (Calamarenys)
Descripció
El Calamarenys d'aquest any celebra el seu 30è aniversari, una cita que combina tradició i innovació culinària. Com cada any no faltaran les activitats organitzades durant les jornades: visites guiades, la subhasta, tapes al mercat, etc.
-
17 octubre - 2 novembre 2025
La Moguda Gastronòmica
Descripció
🗓️ Del 17 d’octubre al 2 de novembre de 2025
Santa Perpètua torna a celebrar el seu gran homenatge a la gastronomia local amb més d’una vintena d’establiments participants. Menús especials, tapes creatives i activitats per a tots els públics. El plat fort: La Gran Moguda (18 d’octubre), amb tastos, showcookings i el Concurs de la Millor Croqueta del Vallès.
-
25 octubre - 20 novembre 2025
No diguis blat, fins que sigui al sac i ben lligat
Descripció
Cicle de xerrades “No diguis blat, fins que sigui al sac i ben lligat”, amb tres sessions a Can Trona dedicades al gra, la farina i el pa, adreçades a professionals i públic interessat.
26/10 Albert Bruno Llach, nutricionista i divulgador
6/11 Carme Ferrer Torrent i Jérôme Foulquier, de la Farinera Coromina
20/11 Joan Serra Gironella (IRTA) i Jordi Morera, forner i divulgadorAccés
Accés lliure
Web
Adreça
Can Trona Passatge de Can Trona, 26
17176 Joanetes,, Vall d'en Bas, Girona
Garrotxa -
27 octubre - 2 novembre 2025
FOODIE BLACK WEEK
Descripció
Del 27 d’octubre al 2 de novembre, centenars de restaurants, bars, hotels i cocteleries de la ciutat i la seva àrea metropolitana oferiran menús especials, promocions exclusives i experiències úniques per descobrir la riquesa gastronòmica de Barcelona.
Aquesta edició, que compta amb el suport de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025, tindrà Mèxic com a país convidat.
-
30 octubre 2025
Dinar Gastrorecup al Rebost de Can Moragues
Descripció
Vine al dinar Gastrorecup al Rebost de Can Moragues!
Aquest any ens sumem a la 4a edició de Gastrorecup, una iniciativa per donar valor als aliments i lluitar contra el malbaratament alimentari.El menú serà sorpresa — ningú tria! — elaborat amb aliments recuperats en perfecte estat però rebutjats pel circuit comercial. Una experiència única, conscient i deliciosa per només 20 €.
Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Ctra. Santa Coloma, km 21,1 17421 Riudarenes
Riudarenes
Selva -
1 novembre 2025
Fira del Codony
Descripció
La Fira del Codony, única al món, celebra aquest fruit característic del Pirineu. Ofereix productes locals, artesania i activitats com tallers i demostracions culinàries. No et perdis l’allioli de codony, el producte estrella d’aquesta cita gastronòmica i cultural a la Conca de Tremp!
-
1 novembre 2025
Presentació del llibre "Receptes amb memòria"
Descripció
Presentació del llibre commemoratiu dels 10 anys del CCOC: Receptes amb memòria.
Showcooking a càrrec de la cuinera Maria Nicolau amb degustació.
Inscripció prèvia a www.bit.ly/marianicolauAccés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya Pl. de la Independència, 1
25177 La Granadella
Garrigues -
1 novembre - 30 novembre 2025
Festa de la Clotxa
Descripció
La Clotxa és el plat tradicional de la Ribera d’Ebre, un reflex dels orígens pagesos de la comarca, que destaca per la senzillesa i alhora per la riquesa de la nostra gastronomia. Sempre acompanyades de l’oli local, que realça el sabor autèntic d’aquest plat.
Durant el mes de novembre, vine a provar-la a la Festa de la Clotxa, una menjada popular que cada any es celebra en un municipi diferent de la comarca. Aquesta festa marca l’inici de les Jornades Gastronòmiques de la Clotxa, on diversos restaurants de la zona inclouen aquest plat en els seus menús i cartes durant tot el mes
Dates aproximades.
Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Plaça de Sant Roc, 2, 43740 Móra d'Ebre, Tarragona
Cada any a un municipi diferent de la Ribera d'Ebre
Terres de l'Ebre, Ribera d'Ebre -
2 novembre 2025
Matí d’Oliveres: Esmorzar, Oli & Música
Descripció
Una experiència immersiva que combina formació, gastronomia i cultura: un esmorzar artístic entre oliveres amb productes locals, un tast guiat d’olis a càrrec de la sommelier Montse Freixa, un taller de collita amb el productor Jordi Arbós i un concert del grup Silvestres. L’activitat posa en valor el patrimoni natural, gastronòmic i immaterial vinculat a l’oli.
-
2 novembre 2025
Enfarina't. Visita guiada amb tastet
Descripció
Descobreix el museu, l'antiga fàbrica de farina amb els seus molins de cilindres i la turbina Francis que la feia funcionar. L'experiència acaba amb un tastet de productes Km0: pa de la tramuntana i cervesa artesana i sucs per als nens.
Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Ecomuseu Farinera, Castelló d'Empúries
Castelló Empúries
Comarques gironines, Alt Empordà -
2 novembre 2025
VI Festa de l’avellana de muntanya
Descripció
Jornada de promoció adreçada a prescriptors del món gastronòmic, de la pastisseria, la salut, el turisme i l’esport. El programa inclou una excursió pels conreus d’avellana, tastos i showcookings, la presentació d’un llibre-catàleg que recull les ponències de les cinc edicions anteriors, un dinar popular i concerts de música folk dedicats a l’avellana, la seva gent i els seus paisatges.
Accés
Accés lliure
Web
Adreça
Casal de Vilanova de Prades c/ Sant Antoni 42
Vilanova de Prades
Conca de Barberà -
3 novembre 2025
Mercats de Forquilla. Barcelona- cuina autèntica- rebost local.
Descripció
Arrenca “Mercats de forquilla”, el cicle de showcookings amb cuina de proximitat i valors. Sis sessions durant l’any per descobrir receptes de proximitat amb xefs guardonats i tastar gastronomia catalana i sostenible.
Accés
Accés lliure
Web
Adreça
Gastronòmic Forum Barcelona
Barcelona
Barcelona, Barcelonès -
8 novembre - 9 novembre 2025
Fira de Tardor de Sort
Descripció
La Fira de Tardor de Sort promou l’Ovella Xisqueta amb mercat d’artesania, Gastrofira amb productes locals, i activitats culturals i lúdiques. Inclou concursos ramaders i una àmplia oferta festiva per descobrir tradició i gastronomia del territori.
Més informació -
8 novembre 2025
Tasta’m-Fruits de tardor al mercat de Montserrat
Descripció
El cicle Tasta’m s’emmarca dins del projecte 12 mesos, 12 paisatges per celebrar el reconeixement de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia.
L'activitat consisteix en degustar producte fresc i de temporada als mercats municipals. L’objectiu d’aquest projecte és dinamitzar el territori, des del punt de vista gastronòmic i cultural, promocionar dels comerços de proximitat i els mercats com a prescriptors alimentaris, de qualitat, de sostenibilitat i de producte de temporada.
El mes de novembre, el mercat de Montserrat acollirà el Tasta’m amb els fruits de tardor com a productes de temporada protagonistes. L’acció tindrà lloc a l’entrada del mercat i és oberta a tota la ciutadania.
Els dies previs a l’esdeveniment, els comerços del mercat obsequiaran la seva clientela amb tiquets que donaran dret a una tapa i una beguda durant el ‘Tasta’M’. A més, durant tot el matí, la furgoneta amb DJ de la Lola Van amenitzarà l’esdeveniment amb molta música.
Consulta tota la programació del cicle Tasta’m a l’agenda d’activitats.
Matins de gastronomia de mercat, música i festa!Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Via Favència, 247 (davant del mercat de Montserrat)
Barcelona
Barcelona, Barcelonès -
9 novembre 2025
Mostra de "relleno"
Descripció
Mostra de Pomes de relleno. Pomes farcides de carn entre altres ingredients. Plat tradicional de festa Major que data d'època medieval.
-
9 novembre 2025
LA SET DE TERRASSA QUE MENJANT PASSA. DEL DACAR AL VIANDOX
Descripció
Arriba l'edició d'hivern del Rutatast de Terrassa, una oportunitat per conèixer la gastronomia terrassenca!
En aquest recorregut per la identitat gastronòmica egarenca recorrerem espais i productes que marquen el nostre ADN i descobrirem perquè són singulars per terrassencs i terrassenques. Acabarem la ruta amb un tast made in,Terrassa. Activitat inclosa al programa La Dominical del Museu de Terrassa. -
14 novembre - 16 novembre 2025
XXIX Fira de l'oli i la mediterrània
Descripció
La Fira de l’Oli i la Mediterrània és un dels esdeveniments més importants a nivell oleícola, agrícola i gastronòmic de les Terres de l’Ebre.
-
15 novembre 2025
La taula dels artistes - Sant Feliu de Guíxols. Ganxótapes campanya gastronòmica
Descripció
Cicle de tertúlies temàtiques que uneixen gastronomia, talent i tradició.
Accés
Accés lliure
Web
Adreça
Casino primer pis
Sant Feliu de Guíxols
Comarques gironines, Baix Empordà -
16 novembre 2025
Festa del Bolet a Santa Susanna
Descripció
Santa Susanna celebra la Festa del Bolet amb activitats per a tota la família: esmorzar del boletaire, sortida a buscar bolets, mercat de temporada, tallers i la Jornada Gastronòmica del Bolet. Gaudeix de tradició, natura i cuina creativa en un dia boletaire únic a la tardor!
-
21 novembre 2025
Explorant la Terra i el Vi: Maridatge Gastronòmic dins la Muntanya de Sal de Cardona | Experiència PREMIUM
Descripció
Descobreix la Muntanya de Sal de Cardona amb una visita guiada pels seus passadissos mil·lenaris i cristalls naturals. En aquest escenari únic, tindrà lloc un maridatge exclusiu amb els vins del Celler Exibis (DO Pla de Bages) i petites creacions gastronòmiques elaborades per un xef convidat. Una experiència per a grups reduïts que uneix patrimoni geològic, cultura del vi i cuina de proximitat,
Més informacióAccés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Carrer de la Mina, s/n
Cardona
Catalunya Central, Bages -
24 novembre 2025 - 11 gener 2026
Lots de Nadal Degusta Ribera d’Ebre
Descripció
El Degusta Ribera d’Ebre som un grup de productors agroalimentaris de la comarca de la Ribera d’Ebre, reconeguda per la gran varietat d’aliments de qualitat que es produeix. Unim esforços per dates tan especials com els Nadals , per oferir lots amb productes locals elaborats amb passió i dedicació.
En aquests lots podràs trobar una selecció de productes molt variats, olis, vins, embotits, formatges, mels, pastes... Aquests lots es poden trobar en diferents punts de venda de la nostra comarca.
Dates aproximades.
Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Plaça de Sant Roc, 2, 43740 Móra d'Ebre, Tarragona
Diversos municipis de la Ribera d'Ebre
Terres de l'Ebre, Ribera d'Ebre -
28 novembre 2025
Cooperar per transformar. Propostes Leader de l’Euroregió per al futur rural i marítim de la Mediterrània
Descripció
Sessió internacional dedicada a destacar el paper dels productes del mar i la seva cadena de valor en el desenvolupament sostenible dels territoris marítims i pesquers de Catalunya.
-
29 novembre 2025
Mercats de Forquilla
Descripció
Arrenca “Mercats de forquilla”, el cicle de showcookings amb cuina de proximitat i valors. Sis sessions durant l’any per descobrir receptes de proximitat amb xefs guardonats i tastar gastronomia catalana i sostenible.
Accés
Accés lliure
Web
Adreça
Mercat del Bon Pastor
Barcelona
Barcelona, Barcelonès -
30 novembre 2025
Festa de la Mongeta del Ganxet
Descripció
La Festa de la Mongeta del Ganxet neix com a homenatge a la pagesia i a la riquesa gastronòmica local, basant-nos en aquest llegum de varietat local. La seva programació inclou activitats per a tothom: concurs de cuina Fermí Puig i Botey (amateurs i professionals), batuda i garbellada de mongetes, showcooking, tastet de mongetes, actuacions i fira de productes locals.
Accés
Accés lliure
Web
Adreça
Antigues Escoles de Llerona
Llerona - les Franqueses del Vallès
Vallès Oriental -
1 desembre - 31 desembre 2025
El torró i els productes nadalencs són els protagonistes
Descripció
L’Àrea de Turisme de l’Urgell organitza conjuntament amb restaurants de La Ruta Gastronòmica de l’Urgell, un acció promocional per posar en valor el torró d’Agramunt com a ingredient important a la cuina dels restaurants. Oferiran plats tant tradicionals com innovadors, i primers plats, segons plats i postres on el torró d’Agramunt sigui el protagonista.
-
7 desembre 2025
Enfarina't. Visita guiada amb tastet
Descripció
Tots els diumenges a les 12h. Descobreix el museu, l'antiga fàbrica de farina amb els seus molins de cilindres i la turbina Francis que la feia funcionar. L'experiència acaba amb un tastet de productes Km0: pa de la tramuntana i cervesa artesana i sucs per als nens.
Accés
Accés amb entrada
Web
Adreça
Ecomuseu Farinera, Castelló d'Empúries
Castelló Empúries
Comarques gironines, Alt Empordà -
13 desembre 2025
Tasta el Masnou
Descripció
Gaudeix d’un tast de productes del Masnou maridats amb vins de la DO Alella, conduït per un sommelier expert. Preu: 10 €. Les localitzacions varien, consulta l’agenda al web municipal. Reserves i pagament a: www.entrapolis.com. Una experiència única per als amants del vi i la gastronomia!
-
13 desembre 2025
Wine Bar de Nadal al Celler Fargas Fargas: escudella, vi i música en directe
Descripció
Aquest desembre, el celler Fargas Fargas (DO Pla de Bages) torna a obrir les portes del seu Wine Bar amb una proposta molt especial per celebrar Nadal com més ens agrada: entre vinyes, amb bona taula, música i la millor companyia.
Dinar d'escudella del cuiner Slow Food Genís de l'obrador Cal Fusteret
Més informacióAccés
Accés amb entrada
Web
Adreça
casa quico, s/n
Sant Salvador de Guardiola
Catalunya Central, Bages -
13 desembre 2025
La taula dels artistes - Sant Feliu de Guíxols. Nadal. Torrons i capons
Descripció
Cicle de tertúlies temàtiques que uneixen gastronomia, talent i tradició.
Accés
Accés lliure
Web
Adreça
Fira de Nadal
Sant Feliu de Guíxols
Comarques gironines, Baix Empordà -
20 desembre - 21 desembre 2025
Fira del Gall a Vilafranca del Penedès
Descripció
361à edició de la Fira del Gall, una fira d'aviram de llarga trajectòria amb arrels medievals que destaca per la presència del Gall del Penedès amb IGP, una raça d'au autòctona reconeguda per la seva qualitat i sabor únic, Enguany acull una mostra de cuina d’aviram i una selecció de vins de la DO Penedès, creant una experiència completa per als amants de la gastronomia.
Accés
Accés lliure
Web
Adreça
Parc de Sant Julià
Vilafranca del Penedès
Penedès, Alt Penedès